Știți ce am învățat weekend-ul trecut la workshop-ul organizat pentru stockiștii noștri din România? Că 1+1 = 3! Poate vă întrebați de ce? Răspunsul este foarte simplu – noi ne gândim, și creștem în comunități!

butorfestespillanatok (105)

Dacă ne-ar întreba cineva ce este atât de spectaculoasă în toată vopseaua aceasta, să știți că primordial nu vopseaua ne-ar veni în minte, ci accea ce s-a „construit„ de-a lungul anilor în jurul acestei vopsele – mai presus de orice comunitea, legăturile umane, dorința și aprecierea față frumos, față de autenticitate!

butorfestespillanatok (72)

Ne place să învățăm unul de la celălalt, să dezvoltăm relații, să încercăm să percepem realitatea fiecăruia dintre noi exprimată prin culori, printr-o piesă de mobilier și de ce nu, gândirea ce o are fiecare asupra drumului său în viață.

butorfestespillanatok (54)

Am petrecut un weekend fascinant alături de distribuitorii din România ai vopselei Annie Sloan Chalk Paint  într-o comună din Ardeal, Chibed, aproape de renumitul oraș Sovata, cu singurul lac helioterm din România, și vrem să vă spunem că a fost foarte emoționant, plină de bucurii, câteodată de lacrimi și cu multă experiență nouă, informații noi despre ce putem face noi mai bine, ca să răspândim ideea sustenabilității și să experimentăm alături de câți mai mulți momente de recondiționare și renaștere a unui interior, sau de ce nu a unui exterior.

butorfestespillanatok (55) butorfestespillanatok (58)

Fiecare am avut acel sentiment cunoscut, că ne știm de foarte mult timp – chiar dacă foarte mulți ne cunoașteam doar din spatele monitoarelor – știți am fost recunoscătoare că am ales culori de vopsit mobilă împreună, am adunat mobilier din sat împreună, care poate sfârșea pe foc, dacă nu eram noi, și la un final am reușit să contribuim la amejarea unei căsuțe în care se vor derula proiecte pentru comunitate.

butorfestespillanatok (42) butorfestespillanatok (49) butorfestespillanatok (51)

După cele 4 zile petrecute împreună ne-m lămurit că a avea o afacere mică, dedicată clienților nu este un lucru rău, și mai degrabă este o oportunite de creștere și fidelizare – însă necesită timp și perseverența muncii individuale.

butorfestespillanatok (156)

Toți colegii noștri au fost de acord că este nevoie de o gândire strategică pentru creștere, și o comunitate înseamnă angajament.

butorfestespillanatok (118) butorfestespillanatok (116) butorfestespillanatok (106) butorfestespillanatok (124) butorfestespillanatok (134)

Toate piesele de mobilier au fost recondiționate și revopsite în cadrul workshopului organizat distribuitorilor de vopsele Annie Sloan Chalk Paint din România, acei oameni care vă sunt mereu la dispoziție cu profesionalism!

Pentru fotogragii mulțumiri celor de la Pixel Bridge, fără ei nu am fi putut reda sentimentul de comunitate!