Când așteptăm sosirea unui copilaș în familie, nu numai numărul hormonilor fericirii cresc, dar și pregătirile se acumulează. Ne străduim cu toate puterile să creăm o atmosferă cât mai intimă și mai familiară pentru bebeluș.

Locul unde

  • poate umbla de-a busilea,
  • își face primii pași,
  • își scrie temele după școală,

adică în orice etapă a vieții lui să se simtă în siguranță.

V-am pregătit trei idei creative pentru decorarea camerei copiilor și pentru alegerea culorilor în aceste încăperi.

Pentru prințese adorabile

În camera fetelor de obicei dominează culorile pastelate. De obicei folosim culori moi, finuțe.

De pe paleta Annie Sloan vă recomandăm nuanțele roz și mov, de exemplu rozul pal Antoinette, movul reținut Emile, rozul cu caracter Henrietta, nuanța de roz caldă Scandinavian Pink sau rozul griui Paloma. Acestea se pot combina cu griuri ca Paris Grey, Chicago Grey sau French Linen.

jelenléti

beautiful-gray-crib-makeover-annie-sloan-chalk-paint-2

Buline peste tot! 

Dacă vrei să înveselești pereții din camera copilului, nu trebuie să te gândești neapărat la soluții complicate. Alege un model simplu, și folosește-o după preferințe! Vă arăt două exemple de la colegele noastre din Ungaria, Nemiskacat și Bútorfaló, amândouă au ales să decoreze cu buline camera fetițelor.

Nemiskacat a rupt monotonitatea peretelui alb cu buline Paris Grey. Această formă suavă completează perfect atmosfera camerei de fete.

La fel a făcut și Bútorfaló. Mai întâi a dat o înfățișare uniformă camerei cu vopsea de perete lavabilă Paris Grey Wall Paint, apoi a pictat bulinuțe cu nuanța creamoasă Old Ochre.

Ceea ce este comun în aceste două proiecte, precum observați, este că au pus bulinele neregulat, astfel dând un aspect mai jucăuș încăperii.

gyereknap_kép

13043749_1147471705285453_7068764095bb763201178_n

Ai un băiețel pe bord?

Când vine vorba de camera băieților, cei mai mulți se gândesc automat la albastrul pentru bebeluși . Dar nu trebuie să te înșiri la această șemă!

Dacă îți plac nuanțele pastelate, alege o culoare neutră ca French Linen, Versailles, Coco sau Cheateau Grey.

20150411_IMG_8685

Poți opta pentru o anumită tematică! Invocă în camera băiețelului puntea unei nave maritime, sau dacă îl plac mai mult mașinile, le poți evoca prin decor! Îți arătăm cum! 

dfad

Kid's Bookshelf Makeover

s-l300

Sperăm că ai reușit să te inspirezi și îți va fi mai ușor să te apuci de redecorarea camerei de copii!