Ne plac poveștile de familie. Mai  mult decât atât ne place entuziasmul cu  care aceste povești  sunt spuse. Ne-am întâlnit cu acest sentiment la o familie din Satu-Mare, care în mijlocul pandemiei când se stătea acasă a profitat la  maxim de timpul petrecut împreună!

Familia Orban&Matusinka s-a mutat în casă nouă, adică nouă pentru ei, dar de fapt o vilă veche pe care au renovat-o. Ne-a tăiat  respirația cât de primitoare au  făcut-o.

1-scaled

                                                                                                                                              Fotografie din albumul personal al  familiei

„Ne-am gândit să folosim timpul petrecut acasă și să mai înfrumusețăm locuința„ – ne spune mezina familiei. Locuiam aici de ceva timp,  însă nu eream nici pe departa gata. O casă este meru un proiect în desfășurare, un never ending story  pe care-l  scriem noi. Multe piese de mobilier au fost în casă, și a fost dragoste la prima vedere, știam că nu vrem să renunțăm la ele, doar vroiam să le integrăm mai ales cromatic lângă celălalte.

  DSC01023

 Fotografie din albumul personal al  familiei

Suntem o familie care iubește natura, dar ne place s-o și ocrotim. Suntem atenți ce substanțe și ce materiale folosim la orice fie vorba. Tot așa s-a întâmplat la mobilierul nostru pe care l-am recondiționat cu vopseaua Annie Sloan Chalk Paint™.  Am participat la workshopuri organizate de Cochet Home din Satu Mare și deja acolo ne-am convins de experiența unică ce conferă această vopsea.  Am văzut cum o piesă se transformă cu puțin facelift, și ne-a plăcut enorm. Am optat pentru sustenabilitate!

Am achiziționat vopseaua online  și după informațiile obținute la workshop ne-am apucat. Mai bine zis s-a apucat soțul meu să vopsească bufetul în stil neoclasic. În timpul acesta parcă s-a desprins din realitate, era el, bufetul, vopseaua și trafaletul. După ce a terminat de vopsit, a sigilat suprafața cu ceară. S-a bucurat de rezultat ca un copil când își deschide cadoul de Crăciun.

DSC01042

 Fotografie din albumul personal al  familiei

Avem 4+1 motive să mai  recondiționăm mobilă în loc să cumpărăm mobilă nouă!

  1. Este o experință care ne desprinde din realitate
  2. Poți începe oricând
  3. Vopseaua de calitate reînvie orice mobilier
  4. Nuanțele naturale aduc natura în casă

+1 Petrecem timp de calitate împreună

DSC01046

 Fotografie din albumul personal al  familiei

DSC01053

 Fotografie din albumul personal al  familiei

DSC01045

 Fotografie din albumul personal al  familiei

Suntem foarte recunoscători pentu priceperea și consultanța acordată de cei de la Cochet Home, după cum se vede am avut o colaborare fructuoasă, și cu siguranță nu a fost ultima.

Foto: Mativ

Colaborare: Familia Orban&Matusinka – fotografiile provin din arhiva familiei.