Utilizarea Annie Sloan Chalk Paint™ pentru suprafețe în aer liber este incredibil de ușoară. Am adunat informațiile necesare pentru a asigura că obiectele vopsite cu Chalk Paint™ vor rămâne colorate și vesele pentru anii următori!

fd7924253a424950a57c6d4b1af670d0

Poate fi folosit Chalk Paint pentru suprafețe de exterior? DA!

ac6bd3bd3393f98a5d811c248234b17e (1)

Ca și în cazul utilizării Chalk Paint™ în interior, nu este necesară pregătirea sau șlefuirea mobilierului în prealabil.

Dacă e cazul, îndepărtați vopseaua ce s-a dezlipit sau rugina. Puteți picta peste acestea … dar dacă nu scăpați de ele, vor continua să se dezlipească sub Chalk Paint™ – și în cele din urmă vor lua cu ele noul strat de vopsea! Rugina poate apărea chiar și peste vopsea. Deci cel mai bine e să scăpați de ea.

Ștergeți suprafața de orice murdărie sau praf, deschideți-vă cutia de Chalk Paint și vopsiți.

Când să aplicați lac și când nu?

Lacul Chalk Paint Lacquer™ este cea mai bună apărare împotriva razelor UV, a decolorării și a deteriorării cauzate de apă.

Lăcuiți

– mobilierul de grădină și orice suprafață orizontală care va colecta apă sau s-ar putea decolora în lumina soarelui. Lacul va asigura că vopseaua nu va fi transferată, nu se va decoji sau estompa.

AS_Garden2014_08

Nu lăcuiți:

– suprafețe verticale:

a) poroase cum are fi pereții de cărămidă (care sunt suprafețe ideale pentru Chalk Paint™)

b) suprafețele orientate vertical. Acest lucru înseamnă că sunt mult mai puțin predispuși la cauzele cheie ale deteriorării exterioare – razele UV și apa stătătoare.

14586

Folosiți două straturi de lac, în cazul unde e indicat! Aplicați două straturi subțiri sau chiar mai multe de Chalk Paint Lacquer, insistând la șuruburi, colțuri. Fiți extrem de precauți ca lacul să ajungă peste tot, deaoarece e de ajuns o fisură minusculă unde se infiltrează apa, și vopseaua se va decoji. Rețineți că timpul de întărire a lacului pentru a oferi protecția maximă este de 14 zile.

Verificați prognoza meteo! Ploaia va spăla Chalk Paint™ și va compromite lacul dacă nu a fost uscat suficient înainte de a fi expus la apă.

Nu folosiți ceară Chalk Paint Wax™ pe suprafețe de exterior.

AS_Garden2014_06

Simplu, colorat și original! Spor să aveți!

PS înainte de lăcuire e bine să citiți fact sheetul: lac, mod de folosire