Se termină un an și a venit timpul să terminăm și cutiile de vopsea începute. Așa că vă aducem 3 proiecte ce nu necesită doar puțină vopsea și un set de pensule pentru detalii. Proiectele au fost create de stockiștii Annie Sloan din Africa de Sud

  1. Hârtie de ambalaj cu o notă personală

Dacă chiar doriți să împachetați cadourile, personalizați o hârtie simplă cu vopsele rămase prin garaj. Dacă aveți o culoare și un alb, puteți crea nuanțe ce vor arăta superb pe un fundal natur, bej sau alb. Puteți trece chiar numele persoanei a cărui dar se ascunde sub ambalaj.

AS_WEB_BANNER_NOV_2018-2_1-copy

2. Naproane de sărbătoare

Nu aveți față de masă cu motive de crăciun? Atunci creați naproane de sărbătoare. Dacă doriți, adăugați și carduri cu numele invitațiilor. Simplu și de efect 🙂

AS_WEB_BANNER_NOV_2018-2_7-1

3. Întâmpină trecătorii cu lumină

Câteva borcănașe, vopsea de cretă și lumânări în ea. O alternativă frumoasă, creativă și cu suflet în locul beculețelor de pretutindeni.

AS_WEB_BANNER_NOV_2018-2_1-copy-3

+ UN BRAD ALTFEL

Iar dacă ați rămas fără brad, sau doriți să salvați viața unui brad, atunci cutiile de vopsea pot fi așezate în formă de brad. Acest brad alternativ se poate crea și din tuburi de hârtie sau PVC. Pe imagine vedeți tuburi de PVC de dimensiuni variate. Dacă ați păstrat cutiile pentru că vor fi bune la ceva, acum le-a sosit vremea.

Christmas-Tree-Alternatives-07-1-Kindesign