Vivere, zice italianul. Primăvara într-un cuvânt. Viață, elan, renaștere… și la mine reamenajarea cuibului. Mă gândesc, că nu sunt singură cu acest aspect, așa că vin cu sugestii cum să reflecte casa noastră culorile efervescente din natură. Bye, bye culori fade, de iarnă.  Let the fun begin!

 

Annie Sloan tavasz

Pentru un ambient de primăvară ai nevoie de culori. Chiar dacă alegi culori pastelate, să le alegi pe cele bogate în pigmenți. Astfel suprafețele tale vor reflecta prospețimea dar și subtilitatea primăverii.

5 culori de primăvară de pe paleta Annie Sloan și efectele lor:

  1. Cu nuanța  Old Ochre  vei îmbrăca mobilierul tău cu o eleganță modestă. Un strop de soare, fără exagerări.
  2. Dacă ești fan culori baby, atunci  Antoinette e alegerea perfectă!
  3. Îți place liliacul? Parfum de liliac nu îți promitem cu Henrietta, dar culoarea poate rămâne muuuult după înflorirea liliacului.
  4. Cerul senin este una dintre cele mai izbitoare zestre ale lunilor de primăvară. Când privești în sus, vezi o mare infinită de albastru deschis. O dorești în casă?  Louis Blue e soluția ta!
  5. Care e prima culoare care îți vine în minte când spun primăvară? Verdele plin de viață? Dacă ai nevoie de explozia de energie, atunci alege  Antibes Green, culorarea plantelor și a mugurilor abia ieșite.

nyeremény2

 

               Sfat: Orice culoare poate căpăta nuanțe pastelate, dacă îmblânzești tonurile mai intense cu Old White. Ca finisaj folosește Clear Wax sau chiar White Wax, oferind mobilierului un aspect mai subtil, mai pudrat.

 

Voie bună în camera copiilor!

A crescut puiul, are alte preferințe în materie de culori? Not a problem, a venit vremea ca vechea mobilă să renască prin noi culori! DIY sau împreună cu ei. Căutați culorile de bază, apoi începeți să mixați culorile, până ajungeți la nuanța perfectă. Astfel veți avea mobilă cu valoare adăugată, cunoștințe noi despre culori și o experiență de neuitat.

(Scăunelul și blatul măsuței a fost vopsit în nuanța Antoinette  iar la picioare creatoarea a aplicat un amestec din vopseaua Pure White cu câteva picături din turcoazul intens Florence .)

a7300ce55c1d7084c9a936ecf1c41b3d

 

Acesoriile de Paște pot primi nuanțe inedite: decorațiuni, ouă, iepurași chiar și mâțișorul poate fi vopsit!

Culori pastelate de Paști? Da! Și încă o idee inovatorare. Oferă cadouri mici, decorațiuni drăgălașe pentru cei dragi. Nu sunt perisabile, precum ouăle, pot fi predate ulterior, sau chiar trimise. Tradiții noi, sau moduri noi de a păstra tradițiile pascale? Annie Sloan e la îndemână.

Sfat: Alege o culoare de pe paleta Annie Sloan și scufundă oul în ea să o cuprindă bine! O poți decora cu o nuanță de Ceară metalizată aplicând modele cu o pensulă subțire!

eggs2

Tu ce ai alege?