De ce să alegi vopseaua de perete Annie Sloan Wall Paint?

De ce să alegi vopseaua de perete Annie Sloan Wall Paint?

Alegerea vopselei potrivite provoacă adesea dureri de cap, așa că este o idee bună să consultați un profesionist în care aveți încredere. Annie Sloan are peste 30 de ani de experiență în fabricarea vopselei și 7 ani de educație în domeniul artelor plastice, o combinație rară de cunoștințe practice și teoretice ce oferă în mod unic garanția că  vopselele de perete create de ea  satisfac orice nevoie.

277803299_10166132919030305_2675335367763481432_n

Alegem rar vopsele de perete și fără experiență nu avem de unde să știm dacă vopseaua pe care am ales-o este bună. Uneori, chiar și vopselele scumpe se usucă pătate. Când ceea ce este în cutie nu se ridică la înălțimea așteptărilor noastre , avem tendința să ne învinovățim mai degrabă decât să ne întrebăm dacă eticheta de preț a fost înșelătoare.

 

VOPSEAUA DE PERETE ANNIE SLOAN ESTE SIMPLĂ ȘI IMPRESIONANTĂ.
În loc să să alegi între:

  • calitatea suprafeței finale,
  • profunzimea culorii,
  • și durabilitate,

alege o vopsea care le garantează pe toate trei, la fel ca cea a lui Annie.

Vopseaua de perete Annie Sloan are o capacitatea de acoperire excepțională, iar stratul luxos, fin și catifelat pe care îl oferă contribuie la aspectul frumos al casei tale!

Profunzimea perfectă a culorii este obținută cu pigmenți de calitate premium, echilibrați profesional, testați într-o varietate de iluminări și produși conform standardelor stricte.

Iar durabilitatea este un indicator al faptului că suprafața își va păstra aspectul ani de zile, poate fi ștearsă, curățată, chiar și frecată!

MOTIVE PENTRU CARE VEI ADORA VOPSEAUA DE PERETE ANNIE SLOAN:
– ușor de folosit

– oferă o acoperire excelentă în doar unul sau două straturi
– nu necesită un grund mai special decât orice vopsea de perete
disponibil numai în design premium, potrivit pentru toți pereții (nu mai aveți probleme datorită diferitelor opțiuni!)
Cele 32 de nuanțe ale colecției capsule au fost dezvoltate pentru a rezista testului timpului – așa cum se găsește în interioarele premiate din întreaga lume.

  

Cea mai dificilă întrebare atunci când zugrăvești un perete este determinarea culorii. Cu toate acesteea este și cea mai distractivă parte. 

SCOPUL LUI ANNIE SLOAN ESTE SĂ TE REÎNDRĂGOSTEȘTI DE CASA TA!

Crează spații pe care nu vei dori să le părăsești niciodată. Cu vopselele lui Annie, pereții radiază bucurie lucru remarcat de familie dar și de vizitatorii tăi.

Suntem mândri să spunem că Annie Sloan este o companie în care poți avea încredere, așa cum demonstrează baza noastră de utilizatori fideli și rețeaua de distribuitori foarte bine pregătită. Annie a devenit cunoscută ca expertă în culori și formator, iar reputația ei depinde de calitatea vopselei din fiecare cutie. Profitați de talentul și credibilitatea lui Annie de fiecare dată când deschideți o cutie de vopsea de perete, în loc să riști un finisaj mai puțin fabulos!

277681058_10166115019280305_6870564411109916328_n

Mai multe informații despre culori găsiți pe subpagina vopsea de perete Annie Sloan!

Dacă aveți întrebări, distribuitorii noștri vă stau la dispoziție personal și online.

Caută cel mai apropiat distribuitor aici!