Dacă ne gândim la vopselele lui Annie, de cele mai multe ori ne apare stilul vintage din cauza texturilor antichizate. Chiar pentru asta ne plac vopselele Chalk Paint, se lucrează ușor cu ele și prin suprapunere dăm mobilei un aspect individual, de care nici nu am visat.

Însă pe lângă cei care adoră stilul romantic foarte mulți sunt entuziasmați de aspectul modern. Nu e greu să te îndrțgostești de formele geometrice și de liniile clare, fiindcă claritatea lor are o putere mare de strîpungere.

Și tu adori liniile exacte? Atunci îți arătăm 3+1 idei extrem de spectaculoase, cum să-ți redecorezi casa cu forme simple!

1. Aprofundeză-te în detalii! 

Pentru un efect energic îți recomandăm să alegi un fundal deschis mobilei, de exemplu Old White sau Pure, pe care să aplici modelul preferat. Vei obține un aspect jucăuș prin aplicarea aceluiași model pe toată suprafața cu diferite nuanțe. Astfel cu un singur gest vei avea contraste, dar vei sparge și monotonitatea formelor! O combinație spectaculoasă poate fi Scandinavian Pink cu Antoinette împreună cu Florence.

Dacă îți place minuțiozitatea, technica mozaicului îți cade la țanc!

84ca91ebad9aa42a53fbcdd532e9c801

2. Joacă-te cu diferitele nuanțe!

Vorba zice puținul este este destul, și are dreptate! Dacă ți-ai reîmprospăta scaunele, alege pentru fiecare un ton diferit de vopsea Chalk Paint și aplică-le în mod concis, cum vezi și pe fotografie! Deși fiecare culoare diferă, și nici lățimea dungilor nu se potrivește, nu avem senzația că nu țin laolaltă cele patru scaune din cauza modelului caracteristic.

Experimenteză diferitele nuanțe, pentru că rezultatul vorbește totdeauna de la sine!

5030

3. Revigorează pereții cu puterea culorilor!

Pe lângă mobilier modele se pot vopsi și pe pereți! Dacă nu ai încă destul curaj, poți realiza o astfel de decorațiune de perete handmade, ce poate fi accesoriul perfect al unei pereți goi. Aveți în vedere puterea contrastelor, deci ia în considerare sfatul anterior și experimenteză culorile de pe paleta Annie Chalk Paint!

e9cd02a6aeffae08727630d38d7b4802

 

+1 Folosește culoarea originală a mobilei! 

De-a lungul transformărilor de multe ori acoperim toată suprafața mobilei cu culoare, însă putem obține rezultate fascinante șî prin lțsarea unor părți în culoarea originală. Rupe regularitatea formelor cu suprapunerea culoriloe și folosețte-te de aspectul original al mobilei, de parcă ar fi aprte a modelului! Ca și cum se vede în fotografie, nuanțele de Aubusson Blue, Pure și Giverny completează perfect maroul mobilei.

Dacă ești fan al individualității, cu această metodă vei obține garantat un efect spectaculos!

Samantha_Pattillo-Final_1B

 

Care technică îți place cel mai mult?