Mare e-Vopsire! The Big Paint

Pe locuri! Fiți gata! Staaaaaaart!

Știm foarte bine că anul 2020 a adus foarte multe schimbări în viața multora dintre noi, dar tindem să credem că aceste schimbări au adus și noi oportunități. Știți nu, că fiecare eșec,  este de fapt un pas înainte către un orizont nou.

The-Big-Paint-Workshops-Lifestyle-15

Lista obstacolelor poate a devenit lungă, însă nu ne-am lăsat duși de val, de la sentimentele negative am încercat să ne îndreptăm gândurile către un viitor cu o pensulă Annie Sloan în mână, și să vopsim tot!

În fiecare zi putem să ne îmbunătățim cunoștințele, și în fiecare zi putem să învățăm ceva nou. Cel mai repede ne putem baza pe comunitatea din care facem parte, unde ne simțim ca în familie și găsim răspunsuri la fiecare întrebare.

Comunitatea Annie Sloan Chalk Paint®, cu prezentă globală nu lasă nimic la voia întâmplării și dorește să ofere o experiență de neuitat pe plan mondial prin evenimentul Marea e-Vopsire, unde utilul v-a fi îmbinat cu plăcutul datorită comunității și dorinței de a face schimbări, dar prin oportunități. Trebuie să remarcăm faptul că nimic nu este imposibil și mereu este o cale pentru planurile noastre.

blue-svenska-telephone-table

Learning by doing – presupunem că ați auzit asta de multe ori, însă în ultima vreme învățarea experimentală organizată nu s-a prea realizat fizic datorită situației existente pe plan mondial, însă Annie Sloan nu s-a dat bătută și s-a gândit să se organizeze, să ofere posibilitatea participării la un workshop de vopsire cu Chalk Paint® mondial alături de stockiștii Annie Sloan România. Știți ce înseamnă asta nu?

Annie Sloan Tray Kit 067

Folosind posibilitățile platformelor online ne-am adaptat și ne-am dat seama că se poate și așa! Putem să cumpărăm local, dar să învățăm global. Familia Annie Sloan are grijă ca sentimentul de apartență comunitară să fie pe cinste și comunitatea să fie prezentă în viața noastră cu experințe de neuitat, și să ne reamintească cât este de frumos, util vopsitul cu Annie Sloan Chalk Paint®. Ușurința aplicării vopselei și tehnicile de vopsire ne reamintesc de faptul că nu merită să renunțăm la o piesă veche, poate ușor demodată ci merită s-o REgândim.

Experiența vopsirii ne aduce și experiența schimbării!

 

Dacă ești interesată de workshopul online internațional, informează-te pe site-ul oficial www.anniesloan.com, unde găsești distribuitorii români participanți și datele workshopurilor cu modurile de achiziționare. Locurile sunt limitate, deci nu stați mult pe gânduri!

#suportlocal, #cumparalocal