Ce ziceți de un proiect DIY unde procesul e la fel de important ca și rezultatul? Avem o săptămână cu ploaie așa că îți propunem să scoți pensulele și vopselele rămase din alte proiecte și transformă cuburile de lemn ale copiilor. Sau dacă vrei un proiect pentru mai multe zile poți să scoți toate jucăriile de lemn. De ce nu?

photo-of-child-holding-wooden-blocks-3933276
Joc de copii. Primul pas e să spălați jucăriile alese. 15 minute de liniște dacă lăsați prichindelul. Un lavoar cu apă cu săpun, un alt lavoar cu apă de clătire și un prosop pe jos. S-ar putea să ai aici o activitate de o oră pentru copii.

După ce s-au uscat jucăriile, poți trece la vopsit. Nu te opri la culorile din cutie. Fii curajoasă și mixează culorile pentru nuanțe noi. Vor ieși bine, căci vopselele Annie Sloan Chalk Paint TM  sunt menite pentru a le combina.

3-AlphabetTransfer-Blind-STEP3

În acest proces poate participa și copilul, deoarece aceste vopsele sunt certificate ca și vopsele toy safe și non-toxice. Și până la urmă, o jucărie să fie vopsită doar cu vopsele ce sunt sigure, căci jucăriile ajung des în gura celor mici.

După ce ați ales paleta de culori, puteți să vă apucați de muncă. Puteți alege să le vopsiți în totalitate. Mai ales dacă prichindelul e încă începător în folosirea pensulei sau a vopselelor.

child-in-green-and-white-long-sleeve-top-and-dungaree-3661348

Sau să le decorați cu forme geometrice. Un mod distractiv de a învăța despre forme geometrice.

tmp947431647450497027

Urmeză ultimul pas, sigilarea. Pentru durabilitate, vă recomandăm să folosiți lac transparent pe bază de apă la fel toy safe. Odată uscată, suprafața devine lavabilă și rezistentă la apă.

Orice ați alege, sigur veți rămâne cu o amintire frumoasă, niște poze haioase și jucării unicate cu o valoare sentimentală de neprețuit. Pune preț pe acestea, dacă poți 🙂

child-in-white-long-sleeve-top-and-dungaree-trousers-playing-3661340