Comuniatetea Annie Sloan Chalk Paint este în creștere, tot mai multă lume reinterpretează mobilă veche, nu risipește. Și cum e omul, bineînțeles îi place să inrebe mereu, iar nouă ne place să-i răspundem.

Cea mai întâlnită întrebare care ne este adresată este dacă trebuie finisată și sigilată vopseaua Annie Sloan Chalk Paint™.

a3ff7eff1548d40b73b0dc51acdef56a

Răspunsul nostru la această întrebare este mereu un DA foarte ferm deoarece ceara, îi conferă mobilei în afară de finisaj o viață mai lungă, patină aparte și un aspect vintage, shabby chic. Dar oare de ce depinde dacă folosim ceară, sau lac?

    136a840a051af249828a049d2f82c02e

Mobilierul ales spre REcondiționare, REgândire este unic în felul lui și depinde foarte mult unde va fi amplasată. În aceste condiții este foarte important să urmărim instrucțiunele și să nu acționăm doar așa cum credem noi de cuviință că ar fi corect.

wax2

Cum începem, când ceruim, ce fel de ceară folosim – ne sunt foarte des adresate. Și oare cum se comportă ceara pe părțile deja vopsite? Rouge Boutique Decor a adunat 10+1 întrebări frecvente despre cerurile Annie Sloan. Ei bine. știți că este Annie Sloan Clear Wax și Annie Sloan Dark Wax – adică ceară transparentă și închisă, maronie -, iar pe de altă parte Annie Sloan White Wax și Annie Sloan Black Wax – ceară albă și neagră.  Nouă ne plac toate, deoarece conferă mobilei un stil diferit și o textură aparte. Detaliile contează enorm de mult, precum și pensula pe care o folosim la ceruit.  Avem o pensulă specială care nu este indicat să fie folosită pentru vopsit. Despre diferenta dintre ceruri si folosirea lor puteti citi in articolul distribuitorului Allmycrafts.

Precum bine știți facem parte dintr-o comunitate internațională pe a cărei hărți este și România. Suntem mândri de această realizare și ne încână faptul că avem distribuitori, adevărați profesioniști de la care putem să învățăm zilnic.

bbc7e9c5673a1cd9fa534aa840007db9

Om știi noi multe, dar mereu mergem la sursă, deoarece Annie este persoana care știe cum trebuie făcut cel mai bine, just watch and learn!