Câteodată ni se întâmplă să întâlnim un mobilier lăsat de izbeliște chiar când nu avem  prea multe vopsele acasă. Dar dacă inspirația vine, putem și cu puțin. Réka de Cochet Home Decor ne arată cum. Azi vă prezentăm un proiect unde s-au folosit cantități mici, și s-au mixat culori.

Culori folosite: Aubusson Blue, Old White cu Amsterdam Green și   Scandinavian Pink cu Old White.

Réka a ales stilul modern-retro, pentru că piesa de mobilier avea formele ideale pentru el, dar și ambientul unde a fost așezat avea acest stil.

Înainte de a vă arăta întregul proces, vă vom vorbi despre cum să amestecăm culorile. Dacă dorim să avem aceeași nuanță, trebuie să respectăm aceleași măsuri. Iar cel mai simplu e să măsurăm vopseaua într-un recipient cu lingura sau o pipetă de administrat medicamente, dacă lucrăm la proiecte mici. Și iată procesul de transformare în atelierul Cochet Home Decor:

Și dacă v-a atras atenția acel mic detaliu de pe blat, e creat cu foiță de aur extrem de simplu de folosit. Se aplică un strat subțire de Annie Sloan Gold Size, un adeziv pe bază de apă în forma dorită, apoi se așează foița de aur. Simplu și de efect!