Bucătăria e inima casei. O încăpere frecvent utilizată necesită reînnoire periodică. Noi suntem fani a regândirii și a recondiționării, dar oare care sunt argumentele noastre?

  1. Economisiți bani. Revopsirea este un proces mult mai economic, decât schimbarea mobilierului sau a faianței. Da, ați citit bine. Se poate vopsi și faianța, și podeaua. Ca să fim sinceri, se poate vopsi orice. Și de aici e logic următorul argument.
  2. Cu cele 3 game Annie Sloan – Chalk Paint™, Satin Paint și Wall Paint- puteți crea un interior echilibrat cromatic, unde fiecare culoare e în armonie cu tot ce e în jur, iar accentele cad unde decideți să vopsiți în culori puternice.
  3. Rezultatul va fi unic și exact pe gustul vostru. Doriți un frigider roz? Ce nuanță? O după masă, o cutie de Chalk Paint™ și o aveți!
  4. Nu veți șlefuii, deci economisiți zgomotul și praful. Puteți lucra pe etape, când aveți timp.
  5. Munca depusă va mări valoarea mobilierului. Prinde suflet cea ce a fost făcut de cineva drag sau alături de cei dragi.
  6. Vopsitul este un proces relaxant cu satisfacție la final. Mai ales dacă a fost planificată meticulos și s-au ales materiale de calitate.

Deci noi vă încurajăm să-i dați o a doua șansă bucătăriei voastre, și alegeți să o revopsiți. Pentru insipirația iată 3 bucătării trasnformate cu Chalk Paint™.

Primul proiect este favorita noastră, pentru că toate suprafețele au fost transformate cu Annie Sloan Chalk Paint™: mobila, gresia, ușile și geamul. Puteți citi despre întreg procesul pe Atelier Davis Așa arăta bucătăria înainte de transformare. 

IS9lqfpgt8zqb90000000000-1

Înainte de a scoate pensula, Jess a făcut planuri serioase, după cum se vede pe concept board.

kitchen

Bucătăria este de nerecunoscut după un strat de Provence mixat cu Chateau Grey. Albul este nuanța Pure ce se regăsește pe dulapurile superioare dar și pe gresie. Șablonarea pe gresie s-a făcut cu Graphite. Costul total al trasnformării a fost de 550 de dolari americani.

003_kitchenoveral2_031a

Următorul proiect este unul despre care puteți citi pe larg pe blogul Holland Avenue Home și e o parohie veche cu mobilier din anii 1980.

img_7993

S-a dorit un interior luminos. S-a ales Pure White Chalk Paint pentru partea superioară și Duck Egg Blue pe partea inferioară. Mobila revopsită are 40 de ani. Nu s-au schimbat nici electronicele. Acesoriile și culorile sunt singurele ce au fost schimbate iar rezultatul este fabulos.

img_0974

 

Al treilea proiect este într-o culoare neutră, în French Linen. Singura provocare a fost degresare mobilei, ce era foarte uzată și veche. Dar Jessica, o mamă cu un buget foarte strict nu s-a lăsat intimidată.

image-asset

Dar după două starturi de French Linen Chalk Paint, parcă e o altă bucătărie.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

 

Și deja aud întrebarea, dar cât de rezistentă e vopseua aceasta? Foarte! Nu ne credeți pe cuvânt, vă arătăm bucătăria numărul doi după 2 ani de utilizare. Voi vedeți vreo o schimbare? Între timp a fost schimbată faianța și s-a ales un covor mai micuț. Dar mobila e perfectă și după 2 ani. Deci rezistă până vă doriți un look nou!

 

IMG_0207

 

Și încă nici nu v-am povestit de noul Satin Paint, ce nu necesită fixare cu lax sau ceară. Data viitoare. Până atunci, dacă doriți să vopsiți și mai simplu, atunci merită să citiți despre Satin Paint aici. 

Pentru produse și ajutor de la experții noștri, aici puteți alege distribuitorul cel mai apropiat.