Vopseaua Annie Sloan Satin Paint este o vopsea pentru interior pe bază de apă, cu conținut scăzut de VOC, concepută pentru utilizarea pe lemn și metal. Este chiar atât de simplu. Annie l-a adăugat în gama ei pentru că misiunea ei în viață este să-ți facă lumea cât mai frumoasă, cât mai ușor.

Chalk Paint® poate fi aplicat pe aproape orice suprafață, dar necesită un strat de Ceară sau Lac Chalk Paint™ pentru a o proteja și finisa. În timp ce Annie Sloan Satin Paint este o soluție de revopsire mai rapidă și mai puțin versatilă pentru obiecte din lemn și metal.

_Canvas

Pe lângă faptul că este o vopsea pentru mobilă, Annie Sloan Satin Paint este special concepută pentru părțile cu trafic intens ale casei tale.

Annie Sloan Satin Paint este vopseaua pentru plinte, balustrade,  radiatoare,  pervaze și pentru dulapuri de bucătărie. Utilizați pe aceste suprafețe, iar efectul ușor satinat al acestei vopsele pentru lemn le va menține frumos, durabil și bine protejat pentru mulți ani. Chiar și în gospodăriile foarte active.

Vopseaua Annie Sloan Satin Paint are o strălucire de 10%, oferind o luminozitate subtilă și proprietăți mai rezistente la uzură decât o vopsea mată.

_pointe silk_04 With Furniture

Gama Annie Sloan Satin Paint este compusă din 14 culori frumoase ce se regăsesc și pe paleta Annie Sloan Wall Paint. Astfel utilizatorii vor obține o schemă de interior elegantă și holistică. Potriviți sau contrastați plintele cu culorile pereților dvs., utilizați aceeași nuanță pe scaunele și mesele de bucătărie ca pe dulapurile dvs. sau deghizați cu ușurință caloriferele folosind vopsea satinată Annie Sloan.

 

Satin Paint színpaletta

 

Este, de asemenea, o vopsea pe bază de apă, certificată în condiții de siguranță pentru jucării, cu conținut scăzut de VOC, cu calitate A + a aerului din interior, ca toate vopselele din gama Annie Sloan.

PE CE SUPRAFEȚE ESTE INDICAT UTILIZAREA ANNIE SLOAN SATIN PAINT?

Vopseaua Annie Sloan Satin Paint este vopseaua de lemn perfectă pentru interior pentru dulapuri de bucătărie, balustrade, pervaze, plinte, sau rame de ferestre și toate ornamentele interioare din lemn. Este la fel de ușor de utilizat pe elemente metalice interioare, de exemplu radiatoare.

De asemenea, puteți folosi Annie Sloan Satin Paint ca vopsea pentru mobilă. Deși încă recomandăm Chalk Paint® pentru a obține efecte decorative, pe podele și pentru proiecte în aer liber, cei care doresc să recicleze mobila rapid și ușor ar trebui să ia în considerare vopseaua satinată Annie Sloan. Acest lucru va economisi timp prin eliminarea etapei de ceruire sau lăcuire necesare pentru a proteja complet piesele Chalk Paint™.

pemberley blue_04_with furniture

UNDE POT UTILIZA VOPSEAUA ANNIE SLOAN SATIN PAINT?

Ca regulă generală, Annie Sloan Satin Paint este vopseaua de ales pentru toate proiectele interioare din lemn sau metal.

❗❗Când vopsiți în aer liber, vă rugăm să utilizați Chalk Paint™ împreună cu lacul nostru rezistent la apă Chalk Paint™, cu protecție UV❗❗