Annie Sloan a dezvoltat gama de vopsele decorative Chalk Paint™ cu 30 de ani în urmă, astfel revoluționând vopsirea decorativă. Versatilitatea vopselei și culorile fascinante fac posibilă obținerea unor rezultate fantastice pentru cei pasionați de bricolaj și proiecte DIY, dar și celor profesioniști.

Paleta de culori a fost inspirată de designul și arta decorativă a secolelor 18-20. Annie și-a numit vopseaua Chalk Paint™ (vopsea-cretă) după efectul mat, catifelat obținut după vopsire. Culorile ușor de amestecat asigură posibilități nelimitate, folosirea lor nu este doar ușoară, dar și distractivă.

Chalk Paint™ se usucă foarte repede și se poate aplica cu fel de fel de technici. Culorile se pot deschide sau închide, se pot mixa între ele, pentru o suprafață texturată se poate îndesa, sau se poate dilua pentru efect de lazură. Suprafața vopsită trebuie sigilată cu ceară.

Chalk Paint™ este ușor de folosit – suprafața nu trebuie preparată prin șlefuire sau grunduire numai în cazuri speciale, poate fi folosit în interior precum și în exterior, aproape pe orice tip de suprafață – de la lemn la metal, de la plasticul mat la teracotă.

Cu ajutorul acestor vopsele se poate revitaliza mobilierul vechi, sau pereții, tavanele, podelele vechi – folosirea lor e simplă și distractivă, și face posibilă obținerea unor efecte fantastice pentru oricine, chiar și pentru începători.

„Mai e și ecologică.” Vopselele Chalk Paint™ nu sunt volatile, nu conțin plumb, doar un minim de compuși organici volatili și nu au miros – ne străduim ca fiecare produs de-al nostru să fie cât se poate de ecologic. Noua formulă de Chalk Paint™ este chiar vegană.

Annie Sloan se străduiește să-și  împărtășească pasiunea față de vopsirea decorativă cu câți mai mulți oameni, precum să-i îndemne la creativitate și experimentare cu vopselele versatile și cu produsele aferente.

Chalk Paint™ ne îndeamnă la călcarea normelor și la savurarea vopsirii decorative. Esența produselor este munca intuitivă realizată cu pasiune, independență și libertatea creației.

Cu Chalk Paint™ fă-ți curaj să colorezi!

Vopsește fără șlefuire!

Pe această pagină poți face cunoștință cu vopselele Annie Sloan Chalk Paint™. Cel mai important lucru care trebuie știut despre ele este, că folosirea lor nu numai că e ușoară, dar și distractivă chiar și pentru toată familia!

Ce merită știut despre vopselele Chalk Paint™?

  • culorile se pot mixa între ele, astfel poți obține nuanțe și combinații cu adevărat unice
  • poți alege din 44 de culori speciale pentru ambientul căminului sau biroului tău
  • se poate folosi în densitatea originală sau diluată cu apă
  • suprafața nu necesită pregătire prealabilă (nici șlefuire, nici grunduire), o poți aplica direct pe vopseaua, lacul vechi, dacă nu este decapată
  • suprafața vopsită trebuie fixată cu ceară Annie Sloan Clear Wax, astfel va fi protejată de avarii, se va putea curăța ușor și va căpăta un finisaj catifelat
  • pentru un efect antichizat folosește cerurile colorate peste Clear Wax, cu Dark Wax și Black Wax poți „îmbătrâni”, antichiza mobilierul
  • poți obține diferite efecte cu un singur produs de bază: aspect archaic, uzat, rustic, sau suprafețe netede, moderne

 

Niciodată nu a fost mai ușor să obții rezultate fantastice!

Se poate folosi în interior, dar și în exterior. Pe mobilier, pereți, cărămidă, beton, metal dar și pe materiale textile!
Regândește-ți bucătăria, sau revitalizează mobilierul din camera copiilor!

 

Vezi culorile tale preferate pe paletar!  Caută cel mai apropiat distribuitor, astfel poți cumpăra pe loc culoarea aleasă, poți cere sfaturi, pipăi mobilă vopsită și ceruită, sau doar aduna inspirații.

Caută cel mai apropiat distribuitor!

Paleta de culori Chalk Paint™

Culorile sunt disponibile în cutii de 1 litru sau de 120 ml.

Oferta de culori actuală: www.anniesloan.com

Chalk-Paint-Colour-Card-2