Vopseaua Annie Sloan Satin Paint este o vopsea pentru lemn, mobilier și metal. Este conceput pentru uz interior în zone frecvent utilizate. Are calități de protecție încorporate, făcându-l cel mai bun prieten în înfrumusețarea părților cu trafic intens ale casei tale. Vopseaua Annie Sloan Satin Paint este ușor de întreținut, este durabilă, rezistentă și vine într-o colecție capsulă de 14 dintre culorile acum populare din paleta noastră de vopsea Annie Sloan Wall Paint.

220008_SP-Rooms_1400x1024_0023_carnaby-yellow-With-Furniture-1-749x1024

Aplicarea vopselei Annie Sloan Satin Paint este extrem de simplă. Asigurați-vă întotdeauna că amestecați temeinic vopseaua pe care o deschideți înainte de utilizare. Acest lucru va redistribui pigmenții uniform și va asigura că vopseaua se aplică cu ușurință. Vă recomandăm să folosiți o pensulă mai degrabă decât o rolă pentru un control mai mare.

Deoarece Annie Sloan Satin Paint este concepută pentru a fi utilizată pe plinte, pervaze și balustrade, mai degrabă decât pe pereți, vă recomandăm să folosiți o pensulă mai mică. Aplicarea vopselei cu cea mai mică pensulă potrivită pentru proiectul dvs. vă ajută să evitați ridicarea unei cantități prea mari de vopsea, care astfel se va scurge sau va duce la vopsirea accidentală a pereților și a pardoselii. Retușurile necesită timp, deci e de preferat să alegeți o pensulă potrivită pentru a reduce timpul de lucru. Vă recomandăm pensula plată mică Annie Sloan. Pensulele sintetice, netezi sunt cea mai bună alegere pentru Annie Sloan Satin Paint, deoarece pensulele cu păr natural sunt mai scumpe și nu vor avea niciun impact pozitiv asupra finisajului. Dacă preferați să utilizați role, puteți găsi role de dimensiuni mici potrivite pentru lucrări de detaliu la distribuitorii noștri. Poate fi necesar să folosiți un strat suplimentar atunci când aplicați vopseaua cu role, față de aplicarea cu pensula, deoarece rola aplică un start mai subțire de vopsea.

Vopseaua Annie Sloan Satin Paint este pe bază de apă, ceea ce înseamnă că puteți adăuga apă la amestec pentru a ajuta aplicarea mai ușoară dacă întâmpinați dificultăți la vopsire, dar nu vă recomandăm să diluați puternic, deoarece acest lucru va anula durabilitatea formulei.

ESTE SUPRAFAȚA VOPSITĂ CU ANNIE SLOAN SATIN PAINT GREU DE ÎNTREȚINUTĂ?
Vopseaua Annie Sloan Satin Paint este concepută pentru a fi ușor de întreținut. Pur și simplu vopsiți, lăsați să se usuce, adăugați alte straturi dacă este necesar și tratați cu grijă timp de 14 zile după vopsire. Odată ce au trecut 14 zile, Annie Sloan Satin Paint se va usca complet și se va întări pentru a atinge durabilitatea maximă. După acest timp, puteți păstra Annie Sloan Satin Paint curată folosind apă și săpun. Vă recomandăm să evitați substanțele chimice dure de curățare care conțin înălbitor, deoarece în timp acestea vor slăbi finisajul.

PUTEȚI VOPSI PESTE  ANNIE SLOAN SATIN PAINT FĂRĂ ȘLEFUIRE?
Datorită strălucirii ușoare a vopselei Annie Sloan Satin Paint, vă recomandăm să șlefuiți suprafața delicat până devine ușor mată înainte de revopsire. Trebuie să vă asigurați întotdeauna că suprafețele sunt curate, uscate și fără praf, resturi sau contaminări pe bază de ulei înainte de a utiliza vopseaua.

SE ZGÂRIE UȘOR ANNIE SLOAN SATIN PAINT?
Simplu spus, nu. Annie Sloan Satin Paint nu se zgârie ușor. Annie Sloan Satin Paint este o vopsea care a fost special formulată pentru a fi rezistentă, durabilă și de lungă durată. Acesta este ceea ce îl face atât de perfect pentru părțile cu trafic intens ale casei dvs., cum ar fi dulapurile de bucătărie, plinte sau balustrade.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ VOPSIȚI DIRECT PESTE ANNIE SLOAN SATIN PAINT?
Alte vopsele vor avea dificultăți să adere pe Annie Sloan Satin Paint din cauza ingredientelor pe care le-am inclus pentru a o face atât de rezistentă la uzură și durabilă. Strălucirea ușoară a finisajului oferă proprietăți excelente de întărire, dar va afecta câte straturi de vopsea sunt necesare pentru a o acoperi uniform, dacă încercați să aplicați direct peste vopseaua SATIN PAINT. Vă recomandăm să șlefuiți suprafața cu șmirghel, aplicarea unui grund sau folosirea unui strat de Chalk Paint® pentru a se pregăti pentru revopsire.

PUTEȚI PUNE GRUND PESTE ANNIE SLOAN SATIN PAINT?
Da, puteți folosi un grund înainte sau după aplicarea vopselei Annie Sloan Satin Paint dacă doriți.

CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE ANNIE SLOAN SATIN PAINT ȘI VOPSEAUA EGGSHELL PAINT, SILK PAINT, & GLOSS PAINT?

Diferența dintre vopseaua satinată, vopseaua lucioasă și vopselele cu coajă de ou este strălucirea, luminozitatea. Vopseaua lucioasă are un luciu mai mare decât cea satinată. O suprafață lucioasă reflectă mai multă lumină, ceea ce înseamnă că va evidenția defectele mai mult decât un finisaj satinat. Dacă vă place vopseaua Annie Sloan Satin Paint, dar doriți mai mult luciu,  aplicați un strat de Lac Lucios Chalk Paint™. Vopseaua de coajă de ou sau de mătase sunt similare cu cea satinată, deoarece toate sunt considerate vopsele „cu grad de strălucire medie”. Coaja de ou este folosită în mod obișnuit pentru a descrie o vopsea de perete cu o ușoară strălucire, iar mătasea este de obicei folosită pentru vopselele de exterior.