Fii și tu Stockist Annie Sloan!

 

Ce înseamnă „Stockist”?

Stockist-ul e distribuitorul oficial al produselor Annie Sloan (vopseaua Chalk Paint™, pensule, sabloane, ceruri, materiale textile)… dar  de fapt e mai mult decât atât. Membrul unei echipe, care e devotat să facă lumea un loc mai bun: infiltrează frumusețe, cunoștințe, inspirație, și ustensile pentru realizarea acestora în rutina de zi de zi a comunității în care trăiește. Face toate acestea sub egida unei mărci cu tărie și sprijin continuu.

Ce face un Stockist?

Pune la dispoziție produsele lui Annie, își arată lucrările, învață technicile reînnoirii mobilierului în cadrul workshopurilor, răspunde la întrebări și învață în continuu și el la rândul său să poată da sfaturi folositoare în ceea ce privește stilurile, trendurile, culorile și materialele. Pentru toate acestea ia parte la formările profesionale ținute de Annie.

De unde ști că ai găsit Stockist adevărat?

Annie în aproape 30 de ani de antreprenoriat a avut mare grijă să construiască o intreprindere stabilă, menită. S-a înconjurat cu oameni care cred în valorile reprezentate de ea, și care la rândul lor o reprezintă credibil oriunde în lume. De aceea și-a elaborat marca înregistrată pe care stockiștii o folosesc să sesizeze clienților că distribuie produse originale, și învață technicile autentice Annie Sloan de-a lungul atelierelor.  Acestea sunt logo-urile de Stockist. Dacă te întâlnești cu așa ceva – oriunde ai fi în lume – poți fi sigur că ai găsit un magazin etalonat de Annie Sloan, unde îi găsești produsele.

Cine poate deveni Stockist?

Pentru Annie e important să-și cunoască distribuitorii personal, căci îi oferă nu numai o afacere, ci și o echipă tare, solidară, aproape familiară, de la care se așteaptă să-i reprezinte solitar marca pretutindeni în lume.

De aceea procesul de selecție este foarte precaut, și nu pot deveni stockiști numai cei care se ”încaderează” în această comunitate.

Criteriul de bază este să fi devotat și pasionat de stil, culori și inspirarea oamenilor.

Poți aplica pentru a deveni Stockist dacă:

 • ai un magazin fizic, unde NU comercializezi altă gamă de vopsele – stockiștii nostri sunt devotați mărcii, și dacă ai încercat vreodată Chalk Paint™, cred că înțelegi de ce
 • te angajezi să cumperi primul stoc, și să ții în continuare un stoc minim complet
 • folosești activ media comunitară (Facebook, Pinterest, Instagram)
 • folosești activ produsele noastre, acumulezi experiență în vopsirea mobilei și ești dornic să-ți împărtășești experiențele
 • ești activ nu numai spre clienți, ci faci parte din familia noastră, comunici cu ceilalți stockiști, iei parte la evenimente, expoziții unde este reprezentată marca Annie Sloan

Nu poți deveni Stockist dacă…

 • ești proprietarul unui magazin care comercializează obiecte cadou, bibelouri (produse în masă)
 • ai doar stand în piața cu vechituri, căci este criteriu existența unui magazin fizic propriu, decorat individual (elegant și inspirațional),  unde distribuitorul poate ține ateliere/workshopuri
 • nu ai stil propriu, sau ai magazin cu anticvități, sau alt magazin de specialitate (alte vopsele în recipiente mici și accesorii pentru activități hobby, DIY)

Marca Annie Sloan ajută foarte mult în ceea ce privește marketingul și comerțul, însă puterea brandului constă și în faptul că fiecare stockist își adaugă propria personalitate, propriul stil: astfel devine lumea Annie Sloan complet, plin de culoare și inspirație.

Dacă ai vrea să fi și Tu distribuitorul produselor Annie Sloan, completează formularul de mai jos și timite-ne mesaj.

Ce spun distribuitorii din diferitele colțuri ale lumii despre Annie?

Bahia Akerele din SUA:

 • On The Purple Couch

Precum se vede din magazinul meu, pot să zic, că faptul că am devenit partenerul lui Annie, și am început să distribui Chalk Paint™, este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut vreodată.

Stephanie Briggs UK:

 • La Di Da Interiors

A fi distribuitor Annie Sloan înseamnă mai mult decât o sarcină de comerciant – avem în spate o echipă creativă imensă, Annie Sloan HQ, care lucrează cu devotament, să avem o ofertă irezistibilă!

Heather Gaylard UK:

 • Swedish Grey

Ca parte a familiei Annie Sloan simt că sunt apreciată și sprijinită, dar de fapt și eu merg pe cât se poate de departe – cum se zice. Persoana lui Annie mă motivează și amabilitatea ei mă inspiră. A fi stockist nu se compară cu nici un loc de muncă pe care l-am avut mai devreme.

Înlătură-te și tu echipei!

Prin formularul de mai jos poți trimite mesaj reprezentantului mărcii, Melinda Puskai, de la ea poți primi toate informațiile necesare:

https://www.anniesloan.com/become-a-stockist

Save

Save