Am avut o perioadă emoționantă, și am primit multe vești de la Annie din Anglia. Ea creează și dezvoltă neobositor, ceea ce este foarte inspirant și pentru noi. Ne așteptăm și anul acesta la multe-multe noutăți , despre care încă nu vă putem povesti… Toate la rândul lor.

Dar ne putem uita în trecutul apropiat, să vedem ce s-a mai întămplat. De când au apărut vopselele Annie Sloan Chalk Paint™ în România, prima dată la sfârșitul lui octombrie 2016 s-a completat paleta cu trei culori noi, fabuloase. Sunt cu adevărat culori dinamice, intensive, care ne inspiră cu adevărat!

Annie Sloan újdonságok
Despre prima, Giverny, am aflat deja în vară. Este o nuanță voioasă, un albastru rece, care și-a primit numele de la satul francez unde a trăit Monet. Cu acest albastru poți infiltra atmosfera mediteraneană în casă! Pentru mai multă inspirație dă click AICI!

Annie Sloan Giverny

Sursă foto: anniesloan.com

Celelalte două culori au apărut la sfârșitul lui octombrie, ele fiind Amsterdam Green și Honfleur.
Amsterdam Green și-a primit numele de la ușile și obloanele verzi autentice din capitala Olandei. Este o nuanță verde intensă, închisă, care arată bine lângă alb, crem sau culorile pamântului.

Annie Sloan Amsterdam Green

Sursă foto: anniesloan.com

Honfleur este un maro cald, plăcut, care și-a primit numele de la un oraș fermecător din Normandia. Culoarea închisă, cu mult caracter se potrivește atât lângă culori deschise, pastelate, cât și lângă unele dominante, ca de exemplu Antibes Green. Încearcă-le cu curaj, rezultatul va fi copleșitor! Pentru mai multă inspirație dă click AICI!

Annie Sloan Honfleur

Sursă foto: anniesloan.com

Noile culori Chalk Paint™ pot fi achiziționate de la distribuitorii noștri!
Mai multe inspirații, idei găsești pe bordul Pinterest a lui Annie!

Annie Sloan Paints Everything
Pe lângă dezvoltarea acestor culori Annie nu a stat cu mâinile în brațe. De câteva săptămâni i-a apărut și o nouă carte, Paints Everything, din care poți face cunoștință cu 40 de proiecte pas-cu-pas. Cu această carte scopul ei este de a arăta că ORICINE își poate individualiza căminul.
În carte găsești îndrumare pentru șablonare, folosirea foiței, technica transferului, dar și pentru vopsirea textilelor! Cu ajutorul acestei publicații și Tu vei fi în stare să-ți redecorezi căminul cu doar un strop de Chalk Paint™ (sau o poți da drept cadou ☺)

Fi mândră de creația ta!

Ai încercat deja noile culori? Dacă da, arată-ne o fotografie înainte/după pe pagina Facebook Annie Sloan Romania, să-i încurajezi și pe cei care se gândesc doar să încerce aceste culori!