Annie a creat cu mare grijă pensulele care se potrivesc perfect cu vopselele Chalk Paint™.  A pus la dispoziție pensule speciale pentru fiecare proces de lucru, să poți lucra confortabil în fiecare moment. Orice ți-ai închipuit, se poate realiza cu ele: de la suprafețe fine la cele texturate palpitante!

Pensule de calitate

Annie Sloan Chalk Paint Brush selection

… care îți oferă libertatea creației!

Dacă vrei să obții suprafață texturată, alege pensulele din păr natural, dacă vrei suprafață netedă, alege cele plate.  Oricare ar fi stilul tău de vopsit, cu ustensilele corespunzătoare vei putea obține rezultate spectaculoase.

Cu ajutorul acestor pensule și ustensile poți vopsi, cerui, șablona, mixa culori repede și simplu. Alege accesoriul corespunzător proiectului tău. Annie s-a gândit la toate: are în gamă trafalete cu mâner ergonomic din lemn și rezerve de burete, pensule pentru ceară în două mărimi, pensule speciale pentru șablon, un set de pensule pentru detalii, dar și pensule pentru vopsirea pereților.

Annie Sloan Chalk Paint Roller, Brush and Sanding Pads selection

Annie are mare grijă ca produsele sale să fie cât mai ecologice. De aceea folosește ustensile de calitate care nu trebuiesc preschimbate des,  avantajează materialele refolosibile în loc de plastic. Cu acest scop a creat și setul de bureți abrazivi refolosibili, care pot fi spălați în apă.

Alege din gama ustensilelor și caută cel mai apropiat distribuitor să le achiziționezi!