BINE AȚI VENIT ÎN LUMEA CULORILOR ALESE!

Annie Sloan, expertă în design interior și pictură decorativă, a creat o vopsea de perete lavabilă de o calitate excepțională, pe bază de apă și cu un minunat efect mat.

„Cultura se reflectă în fiecare picătură de vopsea de perete Annie Sloan Wall Paint™- pe lângă acoperirea excelentă,  fiecare culoare asigură casei tale un stil unic” – Annie Sloan

CULORI ALESE

Una dintre caracteristicile speciale ale noilor vopsele de perete este paleta de culori armonioasă. Annie Sloan a creat o colecție capsulă de 32 de culori inspirate din cele mai frumoase, interesante și admirate interioare din lume. Tendințele din arta plastică de la Renaștere la arta pop, precum și capodopere arhitecturale și sculpturale celebre, toate au contribuit puțin la paleta compactă de culori. Nume precum „Carnaby Yellow”, „Pompadour”, „Capri Pink” și „Doric” evocă  numele acelor ere, locuri și artiști.

La crearea paletei de culori, Annie a acordat o atenție deosebită echilibrului de culori, astfel încât acestea să funcționeze bine singure, cu culorile Chalk Paint™ și ca parte a unui design.

Culorile armonioase, neutre, tonurile profunde ale pietrelor prețioase și tonurile bogate de pământ fac parte din noua colecție capsulă de vopsea pentru pereți Annie Sloan.

CAUTĂ VOPSELE LA DISTRIBUITORUL CEL MAI APROPAT DE TINE!

Colorează…

…și pereții

210328- 819x1024px Athenian black Wall Paint_Sml Tree

COMPOZIȚIE PREMIUM

Calitatea vopselelor de perete este garantată de experiența vastă a Annie Sloan în vopsele și culori. Wall Paint este o vopsea pentru spații luxoase, bogat pigmentată cu culori profunde, și catifelate. Datorită consistenței sale cremoase nu curge. Este monofazat, se usucă rapid și, în unele cazuri, un singur strat este suficient pentru o acoperire completă. Revopsirea unei camere – fie vorba de bucătărie, baie sau sufragerie – se poate face în doar o zi! Are un conținut scăzut de VOC și A rating de AQR (Air Quality Rating), astfel poate fi folosit în siguranță în cele mai sensibile zone, fără a risca emisii nocive. Cu vopselele de perete Annie Sloan, procesul de vopsire este simplu, rapid, sigur, iar rezultatul final este o locuință cu atmosferă unică, inimitabilă de care te bucuri mulți ani!

Se găsesc în mai multe nuanțe palpitante în două ambalaje: în cutii de 2,5 litri și în cutiuțe de 120 ml. Acoperă perfect și într-un singur strat. Dacă sunt nevoie de corecții, nu e o problemă, după uscare suprafața devine uniformă. După uscare va fi mată și foarte durabilă, rezistă și frecării.

Avantaje de reținut:

  • 32 de culori asortate
  • culori profunde, bogat pigmentate
  • efect mat, luxos
  • monofazat, nu necesită amorsare
  • vopsea pe bază de apă
  • VOC scăzut, evaluarea calității aerului „A”.
  • lavabilă și frecabilă
  • capacitate mare de acoperire
  • nu picură
  • uscare rapidă (cca 90 de minute)

Oferta de culori actuală: www.anniesloan.com

WP-colorcard-1200x849